tisdag 2 oktober 2007

Till aniara


Nu har jag gått i flera dagar och haft dåligt samvete för att jag inte skickat dig en sådan här för länge sedan. Efter pushande post på annan plats, tager jag mig nu i kragen och förärar dig denna.



Kommentarer:
morsan: Åååå, bärfisen!
aniara: eh. tack? En egen bärfis har jag aldrig fått förr :-) Vad är det jag har missat nu? Hihihi, det känns som om jag missat något väldigt viktigt här. Det enda jag vet om bärfisar är att de smakar illa. Säg att jag inte ska äta den. Kram!
aniara: Men ÅH!! Jag såg på Hypo att det pratas om bärfisar och att det har med barn att göra. Ser man en bärfis så är/blir man med barn? Är det så! menherregud i så fall. Det här är härligt läskigt. Är det så, är det så.. är det så? Åhhhhh! Var kommer detta ifrån. Nu svimmar jag av spänning... Wooooaaah!
Bonita: Det var bärfisarna som plötsligt dök upp alldeles av sig själva, hos några som strax därefter upptäckte att de var gravida. Kommer inte ihåg vem som fick se en bärfis först...Vicky?.. Sen fick nästa se en bärfis och bidde gravid...så.. Slutsatsen blev. Bärfisen kommer med bud om graviditet och storken kommer med själva bebben ;-)
morsan: Ja så är det, bärfisen har skickats runt med finfint resultat!
aniara: Är det så? Jag tror verkligen på det här nu, faktiskt :-) *kram!!*
AnnA: Ha, klart att det är så. Bärfisen rules!

Inga kommentarer: